workshophun
       
       
   

NEMZETKÖZI MŰVÉSZI FOTOGRÁFIA WORKSHOP

HALAS ISTVÁN FOTÓMŰVÉSSZELHisszük, hogy egy igazi WORKSHOP olyan alkalom, ahol az intellektuális és technikai háttér olyan inspiráló légkört teremt, amely lehetővé teszi a művész számára, hogy valami olyasmit hozzon létre, ami korábban még nem létezett. Ez összejöhet bárhol a világon. Egy idegen városban, vidéken, a hegyek között, vagy akár valamelyik óceán partján.

Ezt a programot úgy alakítottuk ki, hogy az összes kényelmi és technikai feltétel a résztvevők alkotó munkáját szolgálja. A műhely párhuzamos célja, hogy áttekintést nyújtson a fotográfia elméleti és technikai perspektíváiról.

Az idei 6 napos WORKSHOP 2018. július 2-tól 7-ig tart. A részvétel ára 500 €, amely tartalmazza a szállás és a napi háromszori étkezés költségeit. Ez az összeg kiváló pályázati anyaggal 20-30%-al csökkenthető. A mindennapi elméleti előadásokon és konzultációkon kívül sokféle lehetőséget kínálunk a klasszikus analóg fotózástól a legfejlettebb digitális eszközök, például a drone DJI Mavic Pro vagy a PhaseOne IQ3 kipróbálására. Egyedülálló technikai hátterünket a TRIPONT biztosítja. A helyszin és a szállás Hajagoson, egy csendes, településektől távol eső területen található a Balaton felvidéken.
A WORKSHOP nyitott a különböző szinten lévő fotósok számára, és elsősorban az egyéni kreativitásra összpontosít.

Érdeklődni és jelentkezni e-mailben az info@halasis.com címen vagy a 30 623 68 93 telefonszámon lehet.


Biztosak vagyunk benne, hogy ez a fotográfiai WORKSHOP valóban segíti az Ön művészi fejlődését.

 
     
DJIMavicPro szellemi és technikai háttér árak és regisztráció
naptár és időpontok cameraobscura Nikon
   

Hat nap intenzív művészi munka inspiráló környezetben.

Szállás és napi háromszori étkezés.

 

home

 

Charting the KOZPONT. Copyright; halasis.com 2003. All rights reserved.

map TRIPONT Kft. HTSART Kiadó és Nyomda Halas